Specialbyggede MC Trikes og Trailere

Skræddersyede MC Trikes og Trailere: Håndværk, Komfort og Frihed. Vores specialbyggede motorcykeltrikes og Trailere er skabt til at opfylde dine unikke behov. Fra ekstra mobilitet til ren køreglæde tilbyder vi skræddersyede løsninger, der forener teknisk ekspertise med din personlige stil. Træd ind i en verden af individuel tilpasning, hvor hvert træk på gashåndtaget er en påmindelse om din uafhængighed.

MLR's historie

Kvalitet når det er bedst

Erfaring siden 1998

Vores oprindelse: Hvor passion forvandlede sig til perfektion

MLR Group begyndte som en passioneret idé blandt motorcykelentusiaster. Fra beskeden begyndelse i vores garage har vores dedikation til kvalitet og innovation ført os til at skabe skræddersyede trailere samt tilpassede trikes. Vores historie er et vidnesbyrd om, hvordan lidenskab og hårdt arbejde kan forme drømme til virkelighed. Bliv en del af vores rejse, og lad os sammen fortsætte med at skrive historie.

Vi er med hele vejen i tilblivelsen af DIN Trike

Projektering

Konstruktion

Godkendelse og syn

Vi tilbyder også træk og trailere til MC eller Trike

Salg af træk

Installering af træk inkl. syn

Salg og konstruktion af MC-trailer

Almindeligt service af Trailere

Lokation

Kig forbi, vi bider ikke

MLR-group ApS

Fælledvej 3, 6500 Vojens, Danmark

Kontakt MLR Group

Har spørgsmål eller ønsker du at udforske dine muligheder? Vores team er klar til at hjælpe dig. Uanset om det handler om skræddersyede løsninger, tekniske detaljer eller bare en generel snak om motorcykler, er vi kun en besked eller opkald væk. Lad os hjælpe dig med at forme din næste motorcykeloplevelse.

+45 60 30 46 86

MLR-Group ApS

CVR: 40195467

Fælledvej 3
6500 Vojens
Danmark

Kontakt

E-mail: info@mlr.dk
Telefon: +45 60 30 46 86

Find os på de sociale medier

Facebook